Traductor

dilluns, 12 de desembre del 2011

Calendari d'advent

Aquí us deixo una idea de calendari d'advent pels més petits. Si fem volar la imaginació en poden sortir molts de diferents, segur. Aquest l'han fet les mestres dels més petits del Parvulari on treballo. Com que són tant petits, l'han personalitzat! I la veritat és que ha quedat més que preciós.
Depen de l'edat que tinguin els nens i nenes, es poden fer variacions. Dins de cada rotllo de cartró hi podem posar xocolatines, o caramels, o inclús simplement alguna joguineta petita! Si tenim nens/es grans, ens poden ajudar a fer-lo.

Material:
- Rotllos de catró del paper de wc (uns 12, perquè els partirem per la meitat).
- Pinzell i pintura de diferents colors.
- Cartulina gran. I algun tros de cartulina de diferents colors.
- Pega.
- Gomets.


 Agafem els pinzells i la pintura i pintem dels colors que més ens agradin els rotllos de cartró. Deixem que s'assequin, els tallem per la meitat i a cada tros de rotllo l'hi posem un número de l'1 al 24. Després fem un dibuix del Tió, dels Reis o del Pare Noel (el que acostumem a celebrar) a una cartulina a part i l'enganxem al mig de la cartulina gran, com podrem veure després a la següent foto que adjunto. Els dies els repartim i els anem enganxant, per ordre o desordenats.

Després ho podem decorar com nosaltres volguem, posant "Bon Nadal" com en aquest cas, enganxant gomets, etc.


La sorpresa es posarà dins de cada rotllo embolicada com si fós un caramel! Cada dia hauran d'agafar la que toca... a veure què hi ha! Quina emoció!
Idees per posar dins: llaminadures vàries, petites joguines, fotos petitones de la família/amics/..., i tot allò que us passi pel cap.



AIXÍ DE MACO ELS HA QUEDAT!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada