Traductor

dimarts, 10 de gener del 2012

Ninot de neu

Bé, després de veure el Nadal per totes bandes... ja podem començar a centrar-nos en l'hivern!

Material

- Cartulina de color fosc.
- Una poma (o una patata, esponja, ...). Algun material "moldejable" per fer estampació.
- Un ganivet.
- Pintura blanca.
- Plastilina de color taronja.
- Gomets.

Agafem (en aquest cas) la poma i, amb el ganivet, la tallem per la meitat. Amb una de les dues parts, intentem aconseguir una forma una mica ovalada. I amb l'altra part una rodona una mica més petita. Seran el cos i la cara del ninot de neu.

  

Un cop tinguem feta la forma que desitgem, agafem la pintura blanca i l'escampem amb un pinzell per una de les cares del que seria el cos del ninot. Després fem el mateix amb l'altre tros de poma.
Seguidament, amb cuidado (ja que rellisca), l'estampem a la cartulina.


Un cop tenim la base del ninot fet, deixem que s'assequi... I després, amb un trosset de plastilina fem un xurro i el xafem una mica, per fer de nas. I agafem els gomets i en posem algun simulant uns botons al cos. Aquí està clar que podem fer volar una mica la imaginació i posar-li més complements... Un barret, la típica escombra, ... Per acabar, li fem uns ullets... i ja el tenim!


Podem posar-hi un pal de gelat perquè el nen/a estigui content portant-lo, penjar-lo a alguna paret, ... Bé, ja sabeu! Qualsevol cosa que facin els nens/es queda maca on sigui!





4 comentaris:

  1. Que xulo! Ho farem amb l'Ainhoa, que segur que li agrada!!!

    ResponElimina
  2. Jo tb ho fare a casa!! podem quedar un divendres a la tarda i practicar Sergi! :-) em venen ganes de tenir nens... ( no li digueu al Ferran eh? jeje ;-))

    ResponElimina
  3. Jajajaj esteu fatal...
    Jo ja en tinc 18 de nens/es i us asseguro que és molt divertit! Vinga, animeu-vos! jijiji

    ResponElimina